Versierd opende haar deuren in mei 2016 in hartje centrum Alkmaar, in de Boterstraat. Sinds maart 2021 hebben wij ook onze virtuele deuren geopend, voor onze webshop.

OVER DE WINKEL IN DE BOTERSTRAAT
Met veel plezier en passie helpen we onze klanten met het adviseren, passen en stylen van sieraden. Het leukste dat we vinden om te doen is het - zoals wij dat noemen-  maken van oortjes; het samenstellen en stylen van oorbellen die passen bij het karakter van de klant. Wij kijken hierbij onder andere naar de kledingstijl, maar eigenlijk vinden we het belangrijker wie jij bent en wat je mooi vind. 
Het stylen van sieraden heeft geen vaste formule. Er kan niet gezegd worden: dit is hip, draag het. Het is maatwerk, zorgen dat een samenstelling past bij iemands karakter, haarkleur, kledingstijl en bijvoorbeeld werk. 

Hiernaast hebben we veel productkennis in huis; mocht je last hebben van bepaalde allergieën of een hoge zuurgraad kunnen we je ook helpen. 

In 2017 heeft Versierd de 3e prijs gewonnen bij de Alkmaar Winkelverkiezing en daar zijn we nog steeds heel trots op. 

OVER DE WEBSHOP
De corona crisis heeft ervoor gezorgd dat we heel snel een webshop moesten opzetten, dat resulteerde in de "wannabe webshop" geen echte webshop, maar al snel bleek dat we dat óók leuk vonden, naast de fysieke winkel in de Boterstraat.  
Sinds mei 2021 hebben we een échte- échte webshop. 

Het team van Versierd.

ONS TEAM
Versierd bestaat uit een team van powervrouwen en we stellen ze graag aan je voor. Om te beginnen bij Gabriëlle, de eigenaresse van Versierd. Het begon als een droom, een eigen sieradenwinkel, maar na hard werken werd die droom werkelijkheid. Alles wat je in de winkel vind (de fysieke winkel maar ook de webshop) heeft zij met liefde uitgezocht. Elke twee maanden gaat zij op zoek naar de mooiste sieraden in Parijs en zorgt ervoor dat wij versierd worden.  
Jessica is onze creative queen. Van ons logo/huisstijl tot aan de foto's op onze Socials, tot het bouwen van deze website; ze heeft het allemaal gedaan. 
Toen Versierd net geopend was, deed Gabriëlle alles zelf.

Anno 2023 heeft Versierd een nieuw topteam bestaande uit Jara, Isabella, Lysanne, Hannah, Roksanna en Fee.